fbpx

Обучения по водни спортове

Детско #сърфари 2020

Мотивирайте детето си да се забавлява и спортува навън. Откъснето го от телефона и компютъра. Дайте му едно вълнуващо лятно приключение.

Промяната, която децата носят в себе си е супер силата, която движи света напред.


Всяко дете заслужава да има равен достъп до спорта и да бъде в среда, която да го подкрепя да се развива здраво и щастливо. Изграждането на физическа култура и отношение към околната среда е важно за израстването на всяко дете.


Ние смятаме, че е нужно да се обърне и специално внимание на отношението на децата към заобикалящия ги свят.

#Сърфари-то

Сърфари е щуро сърф приключение за деца на възраст между 8 -12 години.

Лагер, в който децата научават много за собствените си умения, преборвайки предизвикателствата на водните спортове. Ще опознават природата, ще научават как да опазват околната си среда, заобиколени от защитените пясъчни дюни на резерват Ропотамо и невероятно чистите води на плаж Перла.

В спортната програма на #Сърфари-то са включени обучения в четири вида водни спорта – уиндсърф, сърф, скимборд и SUP. За всяко дете е осигурена спасителна жилетка, неопрен и необходимото оборудване за различните спортове.

Подготвили сме им спортни – теоретични и практични занимания, игри и работилници. За още повече усмивки и положителни емоции ще има разходка в резерват Ропотамо и посещение на тракийското светилище Беглик Таш.

За децата ще се грижи екип от 4-ма души. Двама аниматори ангажирани на брега, както и двама сърф инструктори на вода, един от които сертифициран воден спасител.

Екипът на Акаша сърф има богат опит в преподаването на хора във всички възрасти, както и на деца в неравностойно положение със специфични нужди.

Локацията на сърфарито е лесно достъпна с автомобил. Плажът на Перла е безопасен и плитък, с постоянен водноспасителен надзор.

Близостта на град Приморско осигурява денонощни лекарски грижи.

Цена: 580 лв.

Лагера се провежда при минимум група от 6 деца.

С включен транспорт в една посока цена: 630 лв.


С включен транспорт в две посоки цена: 680 лв.


При интерес, моля свържи се с нас по имейл.

Имате въпрос?

Програма

Translate